Om AMGO | | AMGOAMGO
image description
image description

Om AMGO

AMGO AB, din personliga mäklare med stark förankring i hela Karlskrona kommun, främst i Jämjö med omnejd.

Företaget har funnits sedan 1984 då min far startade verksamheten efter att under många år arbetat med familjerättsärenden. Det är med andra ord ett väl inarbetat familjeföretag i två generationer. Helt fritt och oberoende, ett företag som står på egna ben. Litet och smidigt utan att göra avkall på vare sig kompetens eller affärsmässighet.

Min fars ambition genom åren var alltid ”nöjda kunder”, så är även min ambition idag. Min största målsättning är att båda parter ska gå nöjda efter en avslutad affär.

För mig är varje kund unik och varje uppdrag ett hedersuppdrag som jag vill ska genomsyras av företagets ledord – förtroende, trygghet och kunskap.

Att få förmedla bostäder i flera generationer är något jag tycker är enormt roligt, det blir en bekräftelse på mitt arbete.

Jag är själv född och uppvuxen på orten och har därav stor lokalkännedom. Genom åren har jag skapat mig många kontakter med så väl tillexempel banker, försäkringsbolag och hantverkare.

Som mäklare är jag väldigt öppen i mitt arbetssätt. Dina önskemål står i centrum. Det är ett enormt förtroende att lämna över nyckeln till sitt hem, det förtroendet förvaltar jag väl.  Du är i goda händer.

Webbstrategi och produktion av Webbstrategerna - den strategiska webbyrån